Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Skeptikerskolan" by Andreas Anundi & CJ Åkerberg * eBook PDF Kindle ePub Free

Skeptikerskolan

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Skeptikerskolan
  • Author : Andreas Anundi & CJ Åkerberg
  • Release Date : January 25, 2010
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 275 KB

Description

Vitlök kan motverka förkylning. Eller? Det Àr farligt att Àta för mycket fett. Eller? Det Àr farligt att Àta för lite fett. Eller? Den första mÀnniskan satte sin fot pÄ mÄnen 1969. Eller? Om du ger mig ditt kreditkortsnummer sÄ kan jag hjÀlpa dig att bli rik. Eller?

I dagens samhÀlle bombarderas du hela tiden med budskap. Det Àr lÀtt att drunkna i informationsflödet. Det Àr svÄrt att se vad som Àr sant och falskt, svÄrt att veta vem du kan lita pÄ. FörsÀljare, debattörer, reklambyrÄer och kvÀllstidningar försöker alla styra dina val. Det Àr lÀtt att bli lockad av enkla lösningar och fantastiska erbjudanden.

Vad som behövs enligt författarna till Skeptikerskolan Àr en massiv dos av kritiskt sunt förnuft. En ordentlig omgÄng skeptiskt tÀnkande. Boken Àr ett verkningsfullt vapen mot bluffmakare, falska profeter och kvacksalvare. Men ocksÄ en hisnande guide till den mÀnskliga fantasins mest vansinniga och uppseendevÀckande teorier och idéer.

Dina instruktörer Ă€r Andreas Anundi och CJ Åkerberg, mĂ€nnen bakom den populĂ€ra bloggen och hemsidan tankebrott.nu. De lĂ€r ut sina bĂ€sta knep för att genomskĂ„da retoriska luftslott, illasinnad propaganda och okunnig ryktesspridning.

Grundregeln lyder: Vi kan alla bli lurade. Inser du bara det Àr du pÄ god vÀg att bli en legitimerad skeptiker.


Ebook Free Online "Skeptikerskolan" PDF ePub Kindle